Un bărbat de 33 de ani din Broșteni a fost împușcat mortal după ce vecinul a tras cu arma într-un taur


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din satul Holda din orașul Broșteni a fost împușcat, sâmbătă dimineața, de un vecin.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Suceava, sâmbătă dimineața în jurul orei 7:50, IPJ Suceava a fost sesizat prin 112 că pe raza satului Holda ce aparține de orașul Broșteni, o persoană a fost rănită.

Din primele verificări s-a constat faptul că aspectele sesizate se confirmă.

Astfel, potrivit anchetei, sâmbătă dimineața un localnic  de 37 de ani a încercat să sacrifice într-o anexă a gospodariei o bovină (taur), fiind ajutat și de către un vecin.

 Întrucât animalul a devenit agitat, a mers în casă și a luat o armă de vânătoare pe care o deține legal și a efectuat un foc asupra animalului.

Glonțul a trecut  prin corpul animalului, printr-un perete al anexei și a lovit pe vecinul său de 33 ani  care era poziționat lângă peretele exterior al grajdului.

Cu toate că lucrătorii SMURD deplasați la fața locului au acordat îngrijiri medicale și au desfășurat manevre de resuscitare, în jurul orei  09.00 a fost declarat decesul victimei.

 La fața locului s-a deplasat echipa operativă complexă formată din polițiști din cadrul IPJ Suceava Serviciul de Investigații Criminale și Serviciul Arme Explozivi Substanțe Periculoase dar și laboratorul criminalistic mobil din cadrul Serviciului Criminalistic, activitățile de cercetare fiind coordonate de către  procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei în  vederea încadrării juridice a faptelor și dispunerii măsurilor procedurale și procesuale legale.


Intră acum și în grupul de