Niculai Barbă: Județul Suceava, complet deschis traficului pe drumurile naționale și județene. Ultimele 3 tronsoane de drumuri județene au fost deszăpezite în această dimineață


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava Niculai Barbă a anunțat, sâmbătă după amiaza, că județul Suceava este complet deschis traficului pe drumurile naționale și județene, iar pe aeroportul sucevean se operează normal.

Potrivit lui Barbă, începând cu ora 13:00, toate drumurile naționale și județene din județul Suceava sunt deschise circulației.

„În acesta dimineață, ultimele 3 tronsoane de drumuri județene au fost deszăpezite astfel încât în județul Suceava se circulă pe toate drumurile județene și naționale după ce au existat restricții de circulație ca urmare a condițiilor meteo severe, inclusiv cod roșu. De asemenea, Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava este funcțional, încă de ieri”, a precizat vicepreședintele CJ Suceava.

El a spus că pe lângă infrastructura de transport au fost afectate și o serie de obiective din județul Suceava care, de asemenea, au fost deszăpezite și cu implicarea primarilor și a unor agenți economici.

„Aprecieri și mulțumiri se cuvin tuturor”, a concluzionat Niculai Barbă.


Intră acum și în grupul de