Acasă Actualitate Firma Autotehnorom a câștigat licitațiile pentru finalizarea modernizării tronsoanelor drumului axial Suceava-Iași

Firma Autotehnorom a câștigat licitațiile pentru finalizarea modernizării tronsoanelor drumului axial Suceava-Iași


Intră acum și în grupul de

Firma suceveană Autotehnorom a câștigat licitațiile pentru finalizarea modernizării tronsoanelor drumului axial Suceava-Iași, a declarat pentru News Bucovina, vicepreședintele Consiliului Județean Suceava Vasile Tofan.

Potrivit lui Tofan urmează ca CJ Suceava să încheie contractele de execuție dacă nu vor fi depuse contestații.



Pentru lotul 1 al proiectului care cuprinde drumurile dintre Suceava și Dolhasca licitația a fost câștigată de firma Autotehnorom-lider  cu subcontractanți SUCT Suceava, Erda Plus-Șelimbăr Sibiu, Netcom Activ Suceava, Construcții Feroviare Mureș SA  Târgu Mureș, Loial Impex Suceava și FlorConstruct Suceava.

Pentru Lotul 2 al proiectului a câștigat tot firma Autotehnorom cu subcontractanți.

Semnarea contractelor a fost stabilită pentru data de 24.04.2023.

Perioada de execuție este de 15 luni de la data de începere a lucrărilor, dată ce va fi transmisă de supervizor printr-un ordin administrativ de începere a lucrărilor.

La licitație au depus oferte pentru cele două loturi patru asocieri, având aceeași ofertanți, în unele cazuri subcontractorii fiind diferiți.

Consiliul Județean Suceava a decis să reia procedurile de licitație pentru finalizarea lucrărilor de modernizare a drumurilor incluse în Axa Suceava-Iași după ce la începutul anului trecut firma Autotehnorom a denunțat unilateral contractul de execuție.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version