A furat un tractor de 42.000 de lei


Intră acum și în grupul de

După dispariţia autoturismelor proprietate din parcarea unde au fost lăsate pe timpul nopţii, criza financiară, îi determină pe hoţi să fure orice mijloc de transport.

Aşa s-a întâmplat şi pe parcursul primei zile din această săptămână când lucrătorii Postului de Poliţie din Cârlibaba au fost sesizaţi de o persoană din localitate despre faptul că s-a trezit peste noapte fără un autotractor marca TAF proprietate personală.

Imediat, poliţiştii au început cercetările plecând chiar din zona Dîrmoxa, comuna Cîrlibaba, locul de unde a dispărut şi utilajul în valoare de 42.500 de lei.

Rezultatele nu au întârziat să apară, după ce autotractorul a fost găsit în incinta unei societăţi comerciale de pe raza localităţii Sadova.

Cei doi angajaţi ai unităţii, care se ocupă şi cu activitatea de service auto, au declarat că utilajul a fost adus de un tânăr de 27 de ani din localitate neştiind că acesta a fost furat.

Pus în faţa dovezilor autorul furtului a negat toate învinuirile aduse şi le-a spus poliţiştilor că de fapt autotractorul i-a fost dat de două persoane pentru a-l repara şi nicidecum nu a fost furat.

Oamenii legii nu s-au lăsat însă păcăliţi aşa că tânărul hoţ a fost reţinut pentru 24 de ore, iar marţi, procurorii l-au prezentat în faţa judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.


Intră acum și în grupul de