Firmă de construcții amendată cu 50.000 de lei pentru că a depozitat deșeuri din construcții pe malul stâng al râului Suceava în zona fostului CET


Intră acum și în grupul de

O firmă de construcții a fost amendată de comisarii de mediu suceveni cu 50.000 de lei pentru depozitarea de deșeuri din construcții pe malul râului Suceava.

Potrivit Gărzii de Mediu Suceava, la solicitarea telefonică a Poliției Locale Suceava, comisari de mediu suceveni au efectuat, marți, verificări legate de identificarea a două autoutilitare care au descărcat și depozitat deșeuri din construcții de tip rigips în zona fostului CET, pe malul stâng al râului Suceava pe un teren amplasat între podul Unirii și SC Bioenergy SA Suceava.

Cele două autoutilitare de unde au fost descărcate deșeurile din construcții aparțin unei societăți comerciale care are ca obiect de activitate – lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.

Ca urmare comisarii de mediu au aplicat o amendă de 50.000 lei conform legislației privind protecția mediului, totodată fiind impusă și măsura de salubrizare urgentă a zonei  afectată de depozitări necontrolate de deșeuri cu predarea acestora operatorilor autorizați în acest sens.


Intră acum și în grupul de