Acasă Actualitate Autoutilitară confiscată și amendă de 50.000 de lei aplicată Primăriei Siminicea pentru...

Autoutilitară confiscată și amendă de 50.000 de lei aplicată Primăriei Siminicea pentru depozitări necontrolate de deșeuri. Adriana Iordache(Garda de Mediu): Sper să fie un semnal pentru toate primăriile din județ


Intră acum și în grupul de

Primăria Siminicea a fost amendată, joi,  cu suma de 50.000 de lei pentru depozitarea necontrolată de deșeuri, a declarat pentru News Bucovina șeful Gărzii de Mediu Suceava, Adriana Iordache.

Ea a precizat că în acest caz a fost făcută și o sesizare penală, iar o autoutilitară aparținând Primăriei Siminicea a fost confiscată.



Comisarii Gărzii de Mediu Suceava au efectuat joi o verificare în teren privind depozitarea de deșeuri în locuri nepermise în comuna Siminicea.

Șeful Gărzii de Mediu Suceava, Adriana Iordache a precizat că este pentru prima dată când comisarii de mediu suceveni instrumentează un asemenea caz și i-a felicitat pe aceștia pentru munca depusă.

„Sper că ceea ce s-a întâmplat astăzi să reprezinte un semnal de alarmă foarte serios pentru toate primăriile din județul Suceava! Avem toleranță zero  pentru asemenea fapte”, a mai spus Adriana Iordache.

Pe lângă amenda de 50.000 de lei, comisarii de mediu au confiscat autoutilitara folosită pentru transportul deșeurilor și a fost făcută plângere penală.

Totodată, a fost impusă măsura de salubrizare urgentă a zonei  afectată de depozitări necontrolate de deșeuri.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version