FOTO//Incendiu la Cotu Băii: Un bărbat a suferit arsuri, iar o femeie un atac de panică.


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a suferit arsuri pe corp, iar o femeie a avut un atac de panică, joi după amiaza, în timpul unui incendiu care a izbucnit la o locuință din satul Cotu Băii din comuna Fântâna Mare.

Potrivit plutonier Radu Gabriel din cadrul ISU Suceava, la fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Fălticeni împreună cu lucrători ai SVSU Vadu Moldovei și Cornu Luncii, cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifestă generalizat la acoperișul unei case de locuit, cu pericol de propagare la restul construcției.

La fața locului a fost identificat un bărbat cu arsuri pe corp care a fost preluat de către echipajele medicale și paramedicale.

Totodată, o femeie a suferit un atac de panică și a fost monitorizată la fața locului.

Bărbatul cu arsuri a fost transportat la UPU Suceava, iar femeia cu atac de panică a refuzat transportul la o unitate spitalicească.

Incendiul a fost lichidat după o intervenție de peste o oră a pompierilor.

În flăcări a ars acoperișul casei de locuit, construit din lemn și acoperit cu șindrilă din lemn, pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați. S-au degradat tavanele și bunuri din interiorul locuinței.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost de natură electrică (scurtcircuit), a precizat plutonier Radu Gabriel.


Intră acum și în grupul de