I-au furat masina din fata locuintei si au abandonat-o in Burdujeni-sat


Intră acum și în grupul de

Când a vrut să plece cu maşina, un sucevean a constatat că aceasta a dispărut din faţa locuinţei, fiind găsită ulterior de poliţişti, abandonată în Burdujeni-sat. C. Zamfir, în vârstă de 41 ani, din municipiul Suceava a sunat la 112 şi a sesizat faptul că autori necunoscuţi, în noaptea de marţi spre miercuri, i-au sustras un autoturism, care se afla parcat pe strada Eroilor din localitate.

Poliţiştii au demarat cercetările şi au găsit autoturismul sustras abandonat pe strada Victor Babeş din cartierul Burdujeni – sat.

Maşina era în stare de funcţionare şi a fost restituită proprietarului. Acesta după ce l-a examinat, a constatat şi reclamat distrugerea contactului de pornire şi lipsa unei truse de scule pentru instalaţii sanitare şi termice. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi de furt calificat pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.

Se pare că Burdujeni sat a devenit un loc pentru abandonat maşinile furate.

Săptămâna trecut un alt autoturism furat a fost găsit abandonat pe imaşul din Burdujeni sat, cu o roată blocată într-un şanţ şi geamul portierei stânga spart.


Intră acum și în grupul de