Baiat din Zvoristea, dat disparut dupa ce a plecat la sanius pe Siret


Intră acum și în grupul de

Un băiat de 11 ani, din Zvoriştea, a plecat de acasă joi după-amiază, la săniuş şi nu a mai revenit. Familia crede că acesta a căzut în râul Siret, după ce au găsit urme pe gheaţă.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava a fost sesizat, joi, la ora 21.31 despre faptul că minorul H. I., de 11 ani, din Zvoriştea este dat dispărut pe raza comunei cu acelaşi nume, în râul Siret.

În jurul orei 16.00, băiatul ar fi plecat la săniuş, la o distanţă de aproximativ 50 m de casă şi nu a mai revenit. Concubinul mamei băiatului s-a dus pe malul râului Siret şi la o distanţă de circa 30 de m de locuinţă a găsit sania, observând că în zona respectivă, pe gheaţă, sunt urme care duceau spre mijlocul apei, unde pe alocuri erau spărturi.

La faţa locului s-au deplasat şase pompieri militari, cu o autospecială şi o barcă pneumatică, de la Detaşamentul Suceava pentru a-l căuta pe băiat cu mijloacele din dotare. De asemenea, s-a iluminat zona cu ajutorul a două proiectoare alimentate de un generator electric.

Căutările pompierilor s-au finalizat la puţin timp după miezul nopţii, băiatul nefiind găsit.

Vineri dimineaţă, la ora 08.00, pompierii suceveni s-au deplasat din nou pe raza comunei Zvoriştea, continuând operaţiunile de căutare, cu o autospecială şi o barcă pneumatică.
La ora 14, băiatul încă nu era găsit.


Intră acum și în grupul de