Lucian Harșovschi anunță începerea lucrărilor de reabilitare a străzilor din Suceava: Străzile Ștefăniță Vodă și  Luca Arbore vor fi reabilitate complet


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat, miercuri, începerea lucrărilor de reabilitare și modernizare a străzilor din municipiul Suceava.

„Chiar dacă vremea călduroasă este încă “timidă”, am dat startul lucrărilor de reabilitare și modernizare a străzilor din municipiul Suceava”, a spus viceprimarul.

El a menționat că dacă anul trecut s-a reabilitat ruta alternativă, str. Mirăuți-Podul Unirii, anul acesta se continuă cu str. Ștefăniță Vodă și str. Luca Arbore, din zona centrală, unde se vor reabilita complet străzile, se vor reface bordurile și trotuarele.

„De menționat este faptul că acest traseu este unul important pentru cetățenii municipiului Suceava, fiind cunoscut și ca parte din Traseul Sfântului, mii de credincioși urmându-l în fiecare an în timpul procesiunii cu Moaștele Sfântului Ioan cel Nou”, a precizat viceprimarul.


Intră acum și în grupul de