Doi botosaneni au furat o suta de perechi de cercei din aur, dintr-un magazin din Radauti (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

O femeie şi un bărbat din Botoşani au fost prinşi de poliţiştii rădăuţeni la câteva ore după ce au furat sâmbătă, dintr-un magazin o planşetă cu bijuterii din aur. La ora 10.45, Poliţia Municipiului Rădăuţi a fost sesizată telefonic de N. Dănuţ, de 34 ani, din localitate, administratorul unui magazin de bijuterii, din localitate despre faptul că persoane necunoscute au sustras o planşetă de expunere cu mai multe bijuterii din aur.

Vânzătoarea de serviciu le-a spus poliţiştilor că două persoane, bărbat şi femeie, au intrat în magazin şi, în timp ce femeia i-a cerut să îi arate diferite modele de cercei şi inele, bărbatul a sustras o planşetă pe care erau expuse circa 80-100 perechi de cercei din aur de 14 k, de diferite dimensiuni, în valoare de circa 12.000 lei.

Tot sâmbătă, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Rădăuţi cu sprijinul I.P.J. Botoşani au reuşit să-i identifice pe suspecţii de comiterea furtului ca fiind L. Petrache, de 61 ani şi I. Cristina, de 46 ani, ambii din municipiul Botoşani. Asupra acestora a fost găsită şi recuperată integral cantitatea de 209,77 grame aur, care a fost returnată administratorului magazinului de bijuterii.

În baza probatoriului administrat, suspecţii vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă. Aceştia au fost reţinuţi timp de 24 de ore începând cu orele 23.00, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.


Intră acum și în grupul de