Paleta variata de locuri de munca pentru necalificati


Intră acum și în grupul de

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Suceava oferă posibilitatea celor care îşi caută un loc de muncă pe raza judeţului, de a se orienta, în funcţie de calificarea obţinută, spre o largă varietate de job-uri.

Astfel, în perioada 27 ianuarie-3 februarie, angajatorii din municipiul reşedinţă de judeţ Suceava pun la dispoziţie următoarele locuri de muncă: confecţioner-asamblor articole din textile (19 posturi), electrician de întreţinere şi reparaţii (4), confecţioner articole din piele şi înlocuitori (2), cizmar-confecţioner încălţăminte, după comandă (2), tinichigiu carosier (2), proiectant inginer instalaţii (1), ofiţer bancar (credite, markeing, produse şi servicii), agent comercial (1), casier (1), vânzător (1), lucrător comercial (1), instalator instalaţii tehnico-sanitare şi de gaze (1), sudor (1), electromecanic auto (1), mecanic auto (1), excavatorist pentru excavatoare cu rotor de mare capaciate (1), şofer autocamion/maşină de mare tonaj (1), maşinist la maşini pentru terasamente-ifronist (1), spălător vehicule (1).

Pentru cei care sunt interesaţi de un loc de muncă în municipiul Rădăuţi, aici sunt scoase la bătaie un număr de 19 posturi pentru muncitori necalificaţi la ambalarea produselor solide şi semisolide.

Cele mai puţine posturi vacante sunt în municipiul Vatra Dornei: tăietor la fierăstrău panglică (2), tehnician-silvic exploatare, manichiurist (1), drujbist (1), muncitor necalificat în silvicultură (1).

Relaţii suplimentare se pot obţine de la sediul Agenţie Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Suceava, la telefon – 0230/523.279, int. 104.


Intră acum și în grupul de