Doi calugari si doua femei, sechestrati intr-un garaj din Suceava si amenintati cu pistolul


Intră acum și în grupul de

O scenă demnă de film de acţiune a avut loc vineri seară, într-un garaj, la demisolul unui bloc din Suceava. Un individ beat ţinea sechestraţi doi călugări şi două femeii şi-i ameninţa cu un pistol, trăgând chiar câteva focuri de armă. Acesta a ajuns în arest. La ora 21.30, I.P.J. Suceava a fost sesizat despre faptul că într-un garaj situat la demisolul unui bloc de pe str. Mărăşeşti, din municipiu Suceava, o persoană a tras trei focuri de armă, iar în interior sunt sechestrate persoane. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că garajul era închis, iar în interior un bărbat violent profera injurii şi ameninţări.

După mai multe somaţii ale poliţiştilor a fost imobilizat R. Sorin, de 47 ani, din municipiul Suceava, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Asupra sa, a fost găsit un pistol cu gaze şi un încărcător cu şase cartuşe, deţinute legal.

În garaj se aflau R. Maria, de 46 ani, B. Marinela, de 47 ani, din localitate, S. Iacob, de 51 ani şi N. Vasile, de 76 ani, ambii monahi la o mănăstire din comuna Brusturi, judeţul Neamţ. Aceştia erau speriaţi şi au declarat faptul că au fost ţinuţi cu forţa în garaj din jurul orelor 20.30, de R. Sorin şi ameninţaţi cu pistolul. Aceştia le-au mai spus poliţiştilor că individul a agresat-o pe R. Maria şi a tras trei focuri de armă în podeaua garajului.

Poliţiştii au ridicat pistolul în cauză, cu încărcătorul aferent şi trei tuburi de cartuş pentru muniţie cu gaz, care vor fi examinate în condiţii de laborator.

În baza materialului probator administrat, s-a început urmărirea penală faţă de R. Sorin pentru comiterea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, lipsire de libertate în mod ilegal şi folosirea fără drept a unei arme de foc neletală, luându-se măsura reţinerii, pe bază de ordonanţă.
Sâmbătă, acesta a fost prezentat la Judecătoria Suceava, instanţa de judecată dispunând arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 29 zile, fiind reintrodus în arestul I.P.J. Suceava.


Intră acum și în grupul de