Sportivii suceveni de la Acvila Bucovina au câștigat 12 medalii la Cupa României 2023 Karate SKDUN


Intră acum și în grupul de

Sportivii suceveni de la Acvila Bucovina s-au întors cu 12 medalii după ce au participat, în week-end la Cupa României 2023 Karate SKDUN

Potrivit organizatorilor, 690 de practicanți de Karate Shotokan și-au măsurat măiestria în Sala “Gabriela Szabo” din Voluntari.

Timp de două zile, 28-29.04.2023, sportivii legitimați în cele 39 de cluburi participante la Cupa României 2023 Karate SKDUN au demonstrat că unitatea, determinarea și antrenamentul pot aduce rezultatele dorite.

Sportivii de la Acvila Bucovina – Karate Shotokan departament SKDUN din cadrul Federației Române de Arte Marțiale, au obținut 12 medalii.

Astfel, sportivii Acvila Bucovina au urcat de două ori pe cea mai înaltă treaptă a podiumului având câștigând locul 1, de trei ori au obținut locul 2 și au obținut de șapte ori locul 3.

Acvila Bucovina a felicitat toți sportivii participanți, dar și părinții pentru implicare, dar au fost transmise mulțumiri și Primăriei Comunei Mănăstirea Humorului pentru susținerea sportivilor și sportului.


Intră acum și în grupul de