Primarul Ion Lungu vrea să găsească finanțare pentru consolidarea întregului versant Zamca. În zona Liceului Filadelfia alunecările au produs pagube


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a inspectat zona alunecărilor de teren de la Liceul Filadelfia și a anunțat că va căuta soluții de finanțare pentru consolidarea întregului versant Zamca.

Primarul a  mers la fața locului în cartierul Zamca unde a văzut alunecările de teren care su avut loc pe Versantul Zamca, în zona Licelui Filadelfia.

El a purtat discuții pe această temă cu directorul liceului, consilierul județean PNL Ioan Bădeliță, dar și cu consilierul local PNL Daniel Ungureanu.

„Căutăm o soluție de consolidare a versantului Zamca, în urma expertizei tehnice care este în curs de realizare. Soluția poate fi promovarea unui proiect pe fonduri europene pe un Apel de proiecte  prin Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor pe PNRR pentru  consolidare versanți. Am convingerea că vom găsi o soluție să consolidăm întregul versant Zamca”, a spus Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de