Doi tineri suceveni au petrecut Ziua Tineretului alături de Lucian Harșovschi care le-a arătat la birou sau pe teren în ce constă activitatea de viceprimar


Intră acum și în grupul de

De Ziua Tineretului, doi tineri suceveni și-au dorit să afle cum este să fii viceprimar și l-au însoțit pe viceprimarul Lucian Harșovschi în activitatea din această zi.

Potrivit viceprimarului, Sofia Grădinariu și Sorin-Andrei Bosancu și-au dorit să cunoască mai îndeaproape ce înseamnă munca și coordonarea activității în administrația locală, iar pe parcursul acestei zile l-au însoțit și au reușit să descopere o parte din responsabilitățile pe care le am în fiecare zi.

Din imaginile transmise de viceprimarul Lucian Harșovschi, cei doi tineri au aflat care este munca de birou, dar în special cea de teren, fiind inclusiv în zona unde bulevardul principal s-a surpat în Burdujeni din cauza unei conducte de apă avariată.

„Cred în tineri, cred că ei sunt viitorul și mă bucur atunci când îi am în preajmă, motiv pentru care am acceptat cu bucurie să mă alătur proiectului “Reprezentant pentru o zi” organizat de către SuceavaYouthCentre”, a spus viceprimarul.

Lucian Harșovschi le-a transmis celor doi că le mulțumește pentru această zi și pentru entuziasmul lor,

„Ușa primăriei va fi mereu deschisă atât pentru voi, cât și pentru toți tinerii dornici să descopere ce se află în spatele acesteia. Un gând bun către toți tinerii din municipiul Suceava și nu numai!”, a precizat viceprimarul.


Intră acum și în grupul de