Un nou hotel cu SPA, dar și un centru socio-medical destinat îngrijirilor paleative, geriatrice și de urgență urmează să se construiască în zona Metro, la intrarea în Suceava dinspre Fălticeni


Intră acum și în grupul de

Primăria Suceava a anunțat, joi, intenția de elaborare a două planuri de urbanism zonale pentru construirea unui centru socio-medicale și a unui hotel având ca inițiator firma Polaris Cafe.

Astfel, a fost anunțată elaborarea PUZ pentru un Centru socio-medical destinat îngrijirilor paleative, geriatrice și de urgență, sistematizare verticală, amenajare exterioară, împrejmuire și racorduri/branșamente și reglementarea juridică a suprafeței de teren afectate de rețeaua stradală propusă în intravilanul municipiului Suceava, pe b-dul 1 Decembrie 1918, f.n., inițiator POLARIS CAFE S.R.L.

Centrul socio-medical va avea demisol, parter și șase etaje urmând să fie amenajate circa 200 de saloane din care jumătate pentru Secția Paleative și cealaltă jumătate pentru Secția de Geriatrie.

Potrivit documentației, centrul socio-medical va fi deservit de maximum 60 de angajați.

Totodată, se solicită elaborarea PUZ cu Regulament de urbanism aferent pentru construire hotel, sistematizare verticală, amenajare exterioară, împrejmuire și racorduri/branșamente și reglementarea juridică a suprafeței de teren afectate de rețeaua stradală propusă conform PUZ “Intrare E85 în Municipiul Suceava” aprobat prin HCL nr. 313 din 29.09.2005, pe teren proprietate privată în suprafață totală de 2.500 mp, identic cu parcelele cadastrale nr. 41293(1250mp) și nr. 41891(1250mp), situat în intravilanul municipiului Suceava, pe b-dul 1 Decembrie 1918, f.n., inițiator POLARIS CAFE S.R.L.

Noul hotel va fi amplasat în vecinătatea Hotelului Prestige.

Potrivit documentației depuse, hotelul ar urma să dețină și un centru SPA, va avea patru etaje și un etaj tehnic, 90 de camere și va avea maximul 25 de angajați.

Publicul interesat este invitat să transmită observații și propuneri privind intenția de elaborare PUZ, în termen de 5 zile de la data de 04.05.2023, la registratura Primăriei municipiului Suceava din b-dul 1 Mai, nr. 5A, de luni până vineri sau pe adresa de e-mail [email protected].


Intră acum și în grupul de