Lovit cu pumnul in cap pentru ca nu a vrut sa dea o tigara


Intră acum și în grupul de

Un tânăr ce a refuzat să-i dea unui necunoscut bani cu „împrumut” şi să-l servească cu o ţigară s-a trezit cu un pumn în cap. Spitalul de Urgenţă „Sf. Ioan Cel Nou” Suceava, a anunţat telefonic poliţia despre faptul că la unitate a fost adus cu ambulanţa pentru îngrijiri medicale N. Daniel, de 24 ani, din comuna Grăniceşti, care a fost victima unei agresiuni.

Echipa operativă a stabilit că N. Daniel locuieşte în municipiul Suceava, iar dimineaţa, în jurul orei 04.05, a plecat de la domiciliu spre locul de muncă. În momentul în care a ajuns la parterul blocului, a observat o persoană de sex masculin care i-a cerut 20 lei împrumut şi văzând că este refuzat i-a cerut ţigări. Tânărul şi-a continuat deplasarea, iar în staţia de autobuz de pe strada Jean Bart, acelaşi individ i-a cerut din nou ţigări şi văzând că este refuzat a început să devină violent bruscându-l.

În timp ce tânărul a încercat să urce în autobuzul care se afla în staţie cu uşile deschise, a fost lovit în zona capului de către agresor, iar după ce a ajuns la locul de muncă a început să aibă ameţeli. Acesta a apelat „S.N.U.A.U 112”, solicitând o ambulanţă, care l-a transportat la spital.

Cercetările sunt continuate pentru identificarea autorului sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.


Intră acum și în grupul de