Hot de meserie, prins de politisti (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii au băgat în arest un individ ce a comis 7 furturi şi tentative de furt. B. Elena, administrator al unei societăţi comerciale din Suceava a sesizat poliţia despre faptul că persoane necunoscute, prin forţarea uşii de acces, au intrat într-o sală aparţinând societăţii, de unde au sustras bunuri electronice în valoare de 5.000 lei.

Poliţiştii l-au identificat pe hoţ ca fiind T. Toni, de 33 ani, din municipiul Suceava. Acesta a fost depistat în timp ce încerca să vândă bunurile sustrase, acestea fiind recuperate în totalitate şi restituite firmei.

Fiind cercetat, s-a stabilit că bărbatul a spart şi un magazin aparţinând unei societăţi comerciale din Suceava, de unde, dintr-un sertar, a sustras suma de 240 lei, bani pe care ulterior i-a cheltuit la jocuri mecanice .

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, inspector principal Gabriel Panţiru, în baza materialului probator, în sarcina suspectului s-a mai stabilit comiterea mai multor furturi, tot prin acelaşi mod de operare. Astfel, acesta a sustras dintr-un cabinet de avocatură un monitor LCD, pe care l-a vândut unui taximetrist, de unde a fost recuperat şi predat părţii vătămate, apoi dintr-un alt cabinet de avocatură a furat un monitor LCD, o unitate de calculator şi un telefon mobil, bunuri care au fost recuperate în totalitate şi restituite.

De asemenea, a încercat să intre într-un local, dar deoarece a pornit alarma s-a retras şi a fugit din zonă, după care a încercat să pătrundă într-un cabinet notarial, însă a sesizat prezenţa unui cetăţean pe stradă şi nu şi-a mai dus intenţia la sfârşit. În continuare s-a deplasat pe strada Mărăşeşti, unde a forţat geamul de servire clienţi de la o simigeria, iar din interior a sustras suma de 55 lei.

T. Toni este urmărit penal pentru comiterea unui număr de şapte acte materiale de furt calificat, dintre care două sub forma tentativei, luându-se şi măsura reţinerii pe timp de 24 ore a suspectului. Urma ca suspectul să fie prezentat la Judecătoria Suceava, cu propunerea de punere în mişcare a urmăririi penale şi emitere a mandatului de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de