Dosar penal pentru incendiere (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii au reuşit să afle cine a provocat duminică seară, incendiul dintr-o gospodărie din Milişăuţi.

În jurul orei 21.40, prin apelul de urgenţă 112 s-a sesizat faptul că a izbucnit un incendiu la locuinţa Danielei P., în vârstă de 33 ani, din localitate, suspect de comiterea faptei fiind S. Gheorghe, de 27 ani, din Iaslovăţ.

„În urma verificărilor efectuate la faţa locului împreună cu echipajul de pompieri din cadrul Detaşamentului Rădăuţi, s-a constat a fost distrusă prin incendiere o parte din acoperişul adăpostului de animale, anexă a gospodăriei lui P. Daniela, locul focarului fiind stabilit în partea din spate a imobilului afectat. Sursa probabilă de aprindere a incendiului a fost menţionată în procesul verbal de intervenţie întocmit de I.S.U. ca fiind flacăra deschisă prin folosirea unei surse de aprindere care generează incendiu”, a precizat purtătorul e cuvânt al IPJ Suceava, inspector principal Gabriel Panţiru.

Locuitorii imobilului le-au spus poliţiştilor că în acea seară, în jurul orei 20.30, S. Gheorghe a provocat scandal la domiciliul lor. Totodată, mai mulţi vecini au declarat că în perioada imediat anterioară izbucnirii incendiului, S. Gheorghe a fost văzut în zona producerii evenimentului.

Pagubele produse în urma incendiului au fost estimate la 2.500 lei.

Poliţiştii i-au întocmit dosar penal lui S. Gheorghe.


Intră acum și în grupul de