A dat foc masinii vecinului (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Pentru că nu a avut de unde să-i dea doi litri de benzină pe care i-a împrumutat de la vecinul său, un bărbat din Sf. Ilie s-a trezit cu maşina incendiată. Luni, în jurul orei 16.36, B. Vasile, de 49 ani, din satul Sfântu Ilie, comuna Şcheia a sesizat prin apelul de urgenţă 112 faptul că vecinul său, P. Mircea, de 29 ani localnic, a pătruns fără drept în curtea casei sale şi i-a incendiat autoturismul.

„La faţa locului, o echipă operativă care a stabilit că în jurul orei 16.30, P. Mircea s-a deplasat la vecinul său, B. Vasile, solicitându-i să-i restituie doi litri de benzină pe care i-a împrumutat anterior. Întrucât acesta nu a avut de unde să-i dea cantitatea de benzină, P. Mircea s-a dus la domiciliul său, de unde a luat o canistră cu benzină, a intrat în curtea locuinţei vecinului său, a stropit cu benzină autoturismul aflat în deţinerea lui B. Vasile şi, folosind o brichetă, i-a dat foc, după care a fugit acasă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, inspector principal Gabriel Panţiru.

B. Vasile şi fiul său au intervenit pentru stingerea incendiului cu zăpadă şi au anunţat evenimentul. În urma incendiului a ars vopseaua de pe partea exterioară a autoturismului din zona capotei portbagajului şi cupolei, valoare prejudiciului fiind estimată de persoana vătămată la 1.000 lei.

Suspectul a fost condus la sediul poliţie, dar nu a putut fi audiat deoarece se afla în stare avansată de ebrietate, ulterior fiind examinat medical şi internat în secţia de neuropsihiatrie a Spitalului Judeţean Suceava.

Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare, violare de domiciliu şi distrugere.


Intră acum și în grupul de