Cei mai buni tineri luptatori din Romania se aduna la Cupa „CSM Suceava” (Lupte Greco-romane)


Intră acum și în grupul de

Sâmbătă, 5 februarie, complexul „Areni” din Suceava va găzdui în organizarea Direcţiei pentru Sport şi Tineret a judeţului Suceava şi a Clubului Sportiv Municipal Suceava, Cupa „CSM Suceava” la lupte greco-romane. Competiţia dedicată copiilor şi juniorilor II şi care se va desfăşura pe cinci categorii de greutate va aduna la start sportivi de la CSŞ 3 Steaua Bucureşti, CSŞ Bacău, SCM Bacău, LPS Botoşani, CS Botoşani, CSŞ Rădăuţi – filiala Dorneşti şi CSŞ Rădăuţi – filiala Siret, CSM Bucovina Rădăuţi, CS Sighetul Marmaţiei, CS Ceahlăul Piatra Neamţ şi CSM Suceava.

„Scopul acestei competiţii este verificarea stadiului de pregătire al sportivilor şi oferirea acestora a unui număr optim de meciuri pentru obţinerea marii performanţe. Este clar că este mult mai util să poţi observa elevul tău în condiţii de competiţii, decât la antrenament.

Sper să fie un test folositor pentru noi şi pentru toţi competitorii şi să finalizăm cu bine un concurs de o asemenea amploare, concurs pe care dorim să-l permanentizăm şi să-l transformăm într-unul cu participare internaţională”, a declarat antrenorul Andrei Bolohan.


Intră acum și în grupul de