Primarul Ursaciuc lanseaza Serbarile Zapezii, editia 2011, sub supravegherea parintilor lui Alexandru Baisanu


Intră acum și în grupul de

Primăria din Gura Humorului lansează de la finele acestei săptămâni o nouă provocare pentru iubitorii sporturilor de iarnă. Primarul urbei, liberalul Marius Ioan Ursaciuc, a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă, că timp de 5 săptămâni, cu preponderenţă în weekend-uri, se vor organiza o serie întreagă de evenimente sportive şi de divertisment în cadrul Serbărilor Zăpezii.

Marius Ursaciuc a promis că evenimentele vor beneficia de prezenţa mai multor trupe de renume naţional care vor concerta, dar vor exista şi competiţii sportive speciale ce cu siguranţă vor fi gustate de cei care vor fi prezenţi în zonă.

Conferinţa de presă de la Gura Humorului a fost una unicat prin faptul că întreaga prestaţie a primarului liberal a fost monitorizată de la început până la sfârşit de ambii părinţi ai preşedintelui organizaţiei judeţene a PNL Suceava, Alexandru Băişanu.

Deşi conferinţa de presă a avut loc într-un spaţiu destul de răcoros, chiar în clădirea aflată la baza Pârtiei “Şoimul” şi era destinată exclusiv reprezentanţilor mass-media, părinţii liderului PNL au asistat la tot evenimentul fiind remarcaţi şi salutaţi de primarul Ursaciuc.


Intră acum și în grupul de