Ion Lungu, discuții la AMR despre stadiul de implementare a proiectelor PNRR și despre descentralizare, iar la ministere despre proiectele municipiului Suceava


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, prim vicepreședinte al Asociației Municipiilor din România a participat, luni, la București, la o ședință a Comitetului Director al Asociației Municipiilor din România.

El a spus că în cadrul ședinței a avut o întâlnire cu o delegație a Ministerului Dezvoltării formată din  secretarul de Stat Marin Țole, Dragoș Buhociu director general PNRR și Daniel Iustin Marinescu  director general MDLPA.

„S-au purtat discuții referitoare la închiderea proiectelor aferente exercițiului financiar 2016-2020, stadiul de implementare a proiectelor prin PNRR, stadiul de realizare a procesului de descentralizare și alte probleme punctuale”, a declarat primarul Lungu.

El a spus că tot la București a mai purtat discuții la Ministerul Finanțelor despre creditele de trezorerie care pot fi angajate, iar la unitatea de monitorizare a proiectelor AM-POR de la Ministerul Dezvoltării principalul subiect s-a referit la cererile de plată și de rambursare depuse de municipalitate.

Totodată, Ion Lungu a mers la Compania Națională de Investiții unde a discutat despre proiectele Primăriei Suceava aflate în curs de implementare în timp ce la Ministerul Educatiei a discutat despre finalizarea lucrărilor la Gradinița din curtea Școlii gimnaziale din Ițcani.


Intră acum și în grupul de