Doar 462 de persoane au fost selectate în vederea angajării la Bursa Generală a Locurilor de Muncă din județul Suceava. Angajatorii au oferit 767 de locuri de muncă


Intră acum și în grupul de

Un număr de 462 de persoane au fost selectate, vineri, în vederea angajării la Bursa Generală a Locurilor de Muncă organizată în județul Suceava.

Potrivit AJOFM Suceava, la această acțiune un număr de 112 angajatori au oferit 767 de locuri de muncă, iar din cele 1.361 de persoane participante au fost selectate în vederea angajării un număr de 462 de persoane.

Conform statisticii, cele mai multe locuri de muncă, 426, au fost oferite de 37 de angajatori din Suceava, fiind selectate în vederea angajării un număr de 165 de persoane.

La Fălticeni, un număr de 29 de angajatori au oferit 96 de locuri de muncă și au fost selectate în vederea angajării 127 de persoane.

La Rădăuți, 12 angajatori au oferit 102 locuri de muncă, fiind selectate 51 de persoane pentru a fi angajate.

La Gura Humorului au fost oferite 70 de locuri de muncă de 16 angajatori, fiind selectate în vederea angajării 32 de persoane.

La Vatra Dornei, un număr de 18 angajatori au oferit 73 de locuri de muncă și au selectat 87 de persoane în vederea angajării.

AJOFM Suceava a anunțat că va publica locurile vacante rămase neocupate la bursă și că, după ce se vor finaliza interviurile angajatorilor cu persoanele selectate, la o lună de la închiderea bursei, se vor publica datele finale referitoare la statistica ocupării în urma bursei.

„Semnalăm oferta diversificată pe meserii a angajatorilor, interesul pentru candidați calificați sau cu studii superioare, precum și o continuare a deficitului de forță de muncă”, se arată în comunicatul AJOFM Suceava.


Intră acum și în grupul de