O suceveancă a fost înjunghiată în zona capului și zona cervicală de soțul cu care se află în divorț


Intră acum și în grupul de

O suceveancă în vârstă de 34 de ani a ajuns vineri dimineața la spital după ce a fost înjunghiată în zona capului și zona cervicală de soțul cu care se află în divorț.

Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de o femeie că de 34 de ani, medic stagiar, că a fost lovită soțul său, care ulterior a fugit în spatele unui local din cartierul George Enescu din Suceava.

O echipă operativă de cercetare a fost imediat constituită, dar și echipaje suplimentare de căutare a agresorului care au fost direcționate în zonă.

S-a stabilit că vineri dimineața în jurul orelor 07:30, în timp ce se afla la domiciliu în momentul în care a dorit să iasă din imobil, femeia a fost așteptată la ușă de către soțul cu care este în proces de divorț, un bărbat de 36 ani din municipil Iași care a interceptat-o când intenționa să iasă din locuință, a pătruns în interiorul apartamentului și a înjunghiat-o în zona capului și a zonei cervicale, după care a fugit.

 Femeia a fost preluată de un echipaj de ambulanță și transportată la SJU Suceava în stare stabilă, conștientă, fiind diagnosticată preliminar cu plagă occipitală și cervicală, plagă ochi stâng.

În urma activităților de căutare bărbatul a fost identificat în jurul orei 08:30 în zona străzii Universității și a fost încătușat și preluat în custodie de către polițiști.

În acest caz se fac cercetări sub aspectul infracțiunii de violență în familieurmând ca după audieri și administrarea materialului probator să fie dispuse și măsuri procesuale față de agresor.


Intră acum și în grupul de