Palatul Administrativ ar putea să nu fie funcțional nici anul viitor. Prefectura Suceava caută spații pentru amenajarea Biroului Electoral Județean


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a început procedura pentru găsirea unui spațiu în care să funcționeze anul viitor Biroul Electoral Județean Suceava în condițiile în care nu există certitudinea că Palatul Administrativ va fi funcțional.

Până la alegerile din anul 2020 Biroul Electoral Județean Suceava și toate structurile tehnice conexe a funcționat în Palatul Administrativ.

În prezent clădirea Palatului Administrativ din Suceava este în reabilitare după incendiul care a afectat imobilul în primăvara anului 2021, dar nu există certitudinea că aceste lucrări vor fi finalizate la timp pentru înainte de constituirea BEJ Suceava pentru alegerile europarlamentare din primăvara anului viitor.

Potrivit unui anunț al Prefecturii Suceava, o comisie coordonată de subprefectul Florin Sinescu a dezbătut și înaintat spre aprobare prefectului Alexandru Moldovan proiectul Caietului de sarcini pentru închirierea unor spații dotate cu utilități și spații de parcare necesare desfășurării în bune condiții a activității Biroului Electoral Județean, statisticienilor și secretariatului tehnic de pe lângă BEJ pentru alegerile europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale.


Intră acum și în grupul de