Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat temporar, joi, 18 mai, în Ipotești și parțial în Tișăuți și Lisaura


Intră acum și în grupul de

Pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuție,  compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale joi, 18 mai, între orele 08:00 – 16:00 în localitățile Ipotești (integral),  Tișăuți (parțial, Calea Ipotești și Strada Grigore Vieru) și Lisaura (parțial, str. Sesiei, Nectarie, Mircea cel Bătrân și Calea Ipotești), a anunțat compania de distribuție a gazului natural.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat şi mulţumeşte clienţilor săi pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări, se arată în comunicat.


Intră acum și în grupul de