Ion Lungu: Trebuie făcută cât mai repede rocada guvernamentală să se termine subiectul. Este o onoare pentru suceveni că Gheorghe Flutur conduce negocierile rotativei guvernamentale


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, prim-vicepreședinte al organizației județene PNL Suceava, a declarat, miercuri, că este o onoare pentru suceveni că Gheorghe Flutur a fost desemnat să conducă negocierile pentru efectuarea rotativei guvernamentale.

În ceea ce privește mandatul lui Gheorghe Flutur, Ion Lungu a spus că la bază este protocolul de funcționare a coaliției.

„Eu sper să găsească soluțiile cele mai rezonabile și pentru noi, pentru liberali, în primul rând și pentru PSD pentru ca această coaliție să meargă înainte”, a spus Ion Lungu.

El a arătat că din păcate, altă soluție nu este.

„Avem atâtea lucruri de făcut. Sunt aceste proiecte cu fonduri europene, finanțări cu fonduri europene, PNRR, POR. Are atât de multă treabă și Guvernul și noi, autoritățile locale. Cred că trebuie făcută cât mai repede această rocadă să se termine subiectul și să trecem la treabă”, a mai declarat Lungu.

În ceea ce privește desemnarea lui Gheorghe Flutur ca negociator pentru rotativa guvernamentală, Ion Lungu spune că este o onoare pentru suceveni.

„Este o onoare pentru noi, ca suceveni, că domnul Flutur conduce negocierile acolo. Lui i s-a dat acest mandat pentru că a lucrat foarte mult Programul de Guvernare. El cunoaște exact Programul de Guvernare și celelalte aspecte care se vor negocia”, a declarat Lungu.

Ion Lungu a menționat că Gheorghe Flutur nu intenționează să preia conducerea unui minister din viitorul guvern, respectiv Ministerul Transporturilor, deși ar fi putut să o facă.

Liderul liberal sucevean a spus că Gheorghe Flutur a spus întotdeauna că dorește să rămână la Suceava pentru a finaliza proiectele pe care le are la Consiliul Județean.


Intră acum și în grupul de