Primarul Lungu, prudent cu anuțarea artiștilor de la Zilele Sucevei după ce Ștefan Bănică jr. a anunțat că nu poate veni


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că va anunța artiștii care vor evolua de Zilele Sucevei după ce vor fi încheiate contracte cu aceștia.

El a spus că s-a grăbit în ceea ce privește anunțul legat de prezența la Suceava a lui Ștefan Bănică jr. care nu poate veni în acea perioadă motiv pentru care este mai prudent.

Primarul a declarat că în linii mari s-au stabilit artiștii care vor veni la Zilele Sucevei, dar că nu poate face nicio antamare de contract până când Consiliul Local nu aprobă finanțarea manifestărilor, proiectul fiind supus dezbaterii în ședința de joi.

„Din păcate, un nume pe care l-am dat eu aici că era în top, Ștefan Bănică jr. este ocupat și nu poate veni, dar avem pregătite alte nume sonore de muzică ușoară românească”, a spus Lungu.

El a precizat că va fi un week-end cu trei zile de evenimente de Zilele Sucevei.

„Avem în mare parte stabiliți artiștii, dar nu putem să facem nicio negociere, niciun contract, atâta timp cât nu avem aprobarea Consiliului Local”, a spus Lungu.

Primarul Sucevei a refuzat să spună și care sunt artiștii preferați de suceveni potrivit consultării publice ce s-a încheiat în data de 15 mai.

Reamintim că Ion Lungu anunțase în 26 aprilie că au fost trimise multe propuneri, de la Eric Clapton până la Florin Salam și că au fost foarte multe nominalizări pentru Ștefan Bănică Jr., Irina Rimes, Carla’s Dreams sau Alina Eremia.


Intră acum și în grupul de