Copil de 10 ani, lovit de o mașină pe o trecere pentru pietoni din cartierul sucevean George Enescu


Intră acum și în grupul de

Un copil de 10 ani care traversa regulamentar pe o trecere de pietoni din zona Curcubeul din cartierul sucevean George Enescu a fost rănit, miercuri seara, după ce a fost lovit de un autoturism.

Potrivit cercetărilor polițiștilor din cadrul Poliției municipiului Suceava – Biroul Rutier s-a stabilit că miercuri seara în jurul orei 20:00 o tânără de 29 de ani din Botoșani conducea un autoturism Mercedes Benz pe bulevardu George Enescu din Suceava și a virat la stînga pentru a pătrunde spre Aleea Lalelelor și a acroșat cu partea sânga-față un copil de 10 ani din comuna Șcheia care traversa regulamentar pe trecerea pentru pietoni.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului, care a fost transportat la Spitalul Județean Suceava pentru acordarea îngrijirilor medicale, unde a fost diagnosticat cu entorsă gleznă – rănit ușor.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat și i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În acest caz s-a deschis dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de