Incercari disperate de salvare a unui om in localitatea Slobozia


Intră acum și în grupul de

Nu mai puţin de două echipaje de pompieri au plecat în urmă cu câteva minute în încercarea disperată de a salva viaţa unui om căzut în râul Siret.

Conform apelului primit prin numărul unic 112 Dispeceratul ISU Suceava a fost informat că un bărbat a cărui vârstă şi identitate sunt deocamdată necunoscute a dispărut brusc sub gheaţa râului Siret în timp ce încerca să-l traverseze.

Anunţul a fost dat de o persoană de pe raza localităţii Slobozia, comuna Fântânele, care l-a observat pe om cum după doar câţiva paşi făcuţi pe stratul de gheaţă a fost înghiţit de râu.

Imediat spre locul incidentului a plecat o autospecială aparţinând Detaşamentului de Pompieri Suceava însoţiţi ajutaţi de o barcă pneumatică. În acelaşi timp la faţa locului s-a deplasat şi o ambulanţă SMURD în speranţa că omul a reuşit să iasă cumva de sub gheaţă şi îi poate fi salvată viaţa.

Având în vedere şi distanţa destul de mare de la Suceava până în localitatea Slobozia a fost solicitat şi ajutorul colegilor pompieri din Botoşani care au plecat spre râul Siret cu aceleaşi dotări.

Vom reveni cu detalii!


Intră acum și în grupul de