Frontieristii de la Brodina au retinut doi contrabandisti din Straja


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina au observat, sâmbătă seară, cu ajutorul aparaturii de termoviziune, în apropierea frontierei de stat, un grup de persoane care se deplasa dinspre Ucraina spre România având asupra lor bagaje voluminoase. La faţa locului, frontieriştii i-au reţinut pe T. Ioan, în vârstă de 21 de ani şi C. Ilie, de 55 de ani, ambii domiciliaţi în comuna Straja.

Fiind cercetată zona respectivă, frontieriştii au descoperit 11 baxuri ce conţineau 8.250 pachete de ţigări marca Doina, de provenienţă Republica Moldova, în valoare totală de 49.500 lei, care au fost ridicate în vederea confiscării.

Poliţiştii de frontieră le-au întocmit celor doi acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trecere ilegală a frontierei de stat şi contrabandă, acte ce urmează să fie înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi în vederea dispunerii măsurilor legale.

Poliţiştii de frontieră suceveni continuă cercetările în vederea depistarii tuturor persoanelor implicate, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.


Intră acum și în grupul de