Elevi de la colegiile „Ștefan cel Mare” și „Petru Rareș” medaliați la concursuri internaționale, premiați de Primăria Suceava. Viceprimarul Lucian Harșovschi: Ne faceți mândri și că ne reamintiți tuturor importanța educației


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat, marți, că a fost onorat să îi întâlnească și să îi premieze în cursul zilei pe alți cinci campioni ai Sucevei, modele de perseverență și determinare, care au demonstrat că nu există limite în ceea ce pot realiza atunci când își doresc ceva cu ardoare. 

Astfel, au fost premiați elevii Poinaru Rareș-Aurel (clasa a IX-a) – medalie de aur  și Tomiță Mircea (clasa a VIII-a) – medalie de bronz, obținute la Concursul Internațional de Informatică Info(I) Cup, ambii fiind elevi ai Colegiului Național „Ștefan cel Mare” Suceava precum și Ungureanu Paul (clasa XI-a), Turculeț Alexandru (clasa XI- a) și Dochia Tudor (clasa a X-a), de la Colegiul Național “Petru Rareș”, premiați cu aur în cadrul I – FEST2 – Festivalul Internațional de Inginerie, Știință și Tehnologie, desfășurat în Tunisia.

„Mulțumim, copii, că ne faceți mândri și că ne reamintiți tuturor importanța educației și impactul pe care îl are asupra vieților noastre și a societății în ansamblu! Mult succes în competițiile viitoare!”, a transmis viceprimarul Lucian Harșovschi.


Intră acum și în grupul de