Amendă de 10.000 de lei și sistarea activității unui gater din Broșteni neautorizat


Intră acum și în grupul de

Comisarii de mediu suceveni au aplicat o amendă de 10.000 de lei unui bărbat din Broșteni care deține și utilizează o instalație de debitat lemn fără să fie autorizat pe linie de mediu.

Potrivit Gărzii de Mediu Suceava, în urma unei sesizări primite privind funcționarea unei instalații de debitarea a materialului lemnos de pe raza orașului Broșteni, o echipa de comisari din cadrul G.N.M – C.J Suceava a efectuat un control pe linie de protecția mediului.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că o persoană fizică deținea în gospodăria proprie o instalație de debitare material lemnos care nu era autorizată pe linie de mediu.

Pentru neconformitățile constatate, persoana fizică în cauză a fost sancționată cu 10.000 lei conform O.U.G. 195/2005 privind protecția mediului și cu sancțiune complementară de sistare a activității până la obținerea actelor de reglementare pe linie de protecție a mediului.

Totodată, în acest caz au fost stabilite măsuri cu termene de realizare, în sarcina proprietarului instalației de debitare material lemnos.


Intră acum și în grupul de