S-au apucat de furat componente de cale ferata


Intră acum și în grupul de

Doi bărbaţi au fost depistaţi de jandarmi, după ce au demontat mai multe componente de cale ferată în zona Burdujeni şi doreau să le vândă ca fier vechi.

Astfel, în timp ce executau serviciul de ordine şi siguranţă publică în cartierul Burdujeni din municipiul Suceava, membrii unui echipaj de jandarmerie au depistat, în zona pasajului peste calea ferată, doi bărbaţi care, după ce au demontat mai multe elemente metalice ale căii ferate industriale ce deserveşte o societate comercială, se deplasau către un centru de colectare a fierului vechi, în scopul valorificării acestora.

Jandarmii au constatat că cele două persoane sunt U. Ion, de 53 de ani şi P. Cătălin, de 41 de ani, ambii din municipiul Suceava, iar în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că cei doi bărbaţi au demontat 36 de elemente metalice -tirfoane şi plăcuţe de fixare a căii ferate pe traverse.

Prejudiciul estimat de către administratorul societăţii comerciale în cauză este de 1000 lei, fiind necesare lucrări de reparare a căii ferate.

Celor doi le-au fost întocmite actele premergătoare pentru săvârşirea unei fapte susceptibile de a fi furt calificat, dosarul urmând să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava în vederea continuării cercetărilor.


Intră acum și în grupul de