Flutur: Continuăm modernizarea vechiului drum dintre Bucovina și Ardeal


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, marți, din localitatea Teșna, că va fi continuată modernizarea vechiului drum dintre Bucovina și Ardeal, iar până la granița cu județul Bistrița Năsăud mai sunt de modernizat 3,4 kilometri.

El a arătat că drumul județean Grădinița-Coșna a fost modernizat pe o lungime de 8,3 kilometri, investiție a Consiliului Județean Suceava de peste 6 milioane de euro ce a inclus și două poduri, 52 de podețe, 144 de amenajări de acces în curțile localnicilor, fiind o investiție ce leagă județul Suceava de județul Bistrița Năsăud.

Urmează ca drumul să fie modernizat în continuare, iar CJ Suceava va aproba în ședința de miercuri indicatorii tehnico-economici pentru porțiunea de drum de 3,4 km până la hotarul cu județul Bistrița Năsăud, a spus Flutur.

El a arătat că din acest loc sunt mai puțin de 25 de kilometri până la Năsăud.

„E un nou drum pe care Consiliul Județean Suceava îl modernizează, fiind vechiul drum între Bucovina și Ardeal, drum care va pune în valoare turistic și economic Țara Dornelor  cu Valea Someșului, Ilva Mare, Ilva Mică spre Năsăud”, a concluzionat Flutur.

Continuăm aceste modernizări și sper ca anul viitor să finalizăm modernizarea drumului până la limita cu județul Bistrița Năsăud.


Intră acum și în grupul de