Arestati pentru mai multe fapte penale


Intră acum și în grupul de

Trei bărbaţi au fost arestaţi, după ce, la percheziţiile domiciliare s-au găsit bunuri reclamate ca fiind furate. Pe 21 ianuarie, ora 02.50, Poliţiei Oraşului Gura Humorului a fost sesizată despre faptul că, în jurul orei 01.00, persoane necunoscute au pătruns prin forţarea uşii de acces în locuinţa Laviniei H., de 75 ani, din localitate, şi prin folosirea violenţei, au deposedat-o de 1.100 lei şi un telefon mobil.

Poliţiştii au continuat cercetările privind tâlhăria fiind întocmit un cerc de suspecţi, precum şi locaţiile unde s-ar afla mijloace materiale de probă.

Joi, la propunerea I.P.J. Suceava şi în baza solicitării Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului, instanţa a autorizat efectuarea a 4 percheziţii domiciliare pe raza oraşului Gura Humorului.

Au fost identificaţi şi conduşi la sediul Poliţiei oraşului Gura Humorului suspecţii R. Daniel, de 34 ani, din Gura-Humorului, T. Ilie, de 32 ani, din Vadu Moldovei şi V. Nicolai, de 25 ani, din Gura-Humorului. Totodată, în locaţiile unde au fost efectuate percheziţiile domiciliare, au fost identificate şi recuperate o parte din bunurile reclamate ca fiind sustrase.

Din cercetări s-a constatat că T. Ilie şi V. Nicolai sunt suspecţi de comiterea tâlhăriei din 21 ianuarie asupra H. Livia, precum şi faptul că R. Daniel şi T. Ilie sunt suspecţi de comiterea furtului din noaptea de 01/02 februarie din locuinţa Teodorei M., de 81 ani, din Gura-Humorului, care a reclamat faptul că persoane necunoscute au pătruns pe parcursul nopţii în incinta locuinţei în timp ce ea dormea şi au sustras suma de 400 lei precum şi alte bunuri -sticle de ulei, zahăr, bulion, tocana de legume etc.

În baza materialului probator administrat s-a dispus începerea urmăririi penale şi reţinerea celor trei suspecţi pentru o perioadă de 24 ore, respectiv faţă de T. Ilie pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie, violare de domiciliu şi furt calificat, faţă de V. Nicolai pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu şi tăinuire, iar faţă de R. Daniel pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu şi furt calificat.


Intră acum și în grupul de