„Mesajul meu antidrog”, editia a VIII-a


Intră acum și în grupul de

Agenţia Naţională Antidrog prin Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Suceava cu sprijinul Diverta, lansează vineri 11 februarie, în incinta Iulius Mall, ediţia a VIII-a a proiectului naţional „Mesajul meu antidrog”. „Mesajul meu antidrog, ajuns în prezent la ediţia a 8-a, reprezintă un proiect sustenabil de tradiţie al Agenţiei Naţională Antidrog şi un exemplu de bune practici în domeniul cooperării cu instituţiile reprezentative din mediul şcolar. Rezultatele obţinute până în prezent ne încurajează să dăm continuitate acestui demers preventiv, care are caracterul unic de a conferi adolescenţilor încadraţi într-o formă de învăţământ o alternativă la consumul de droguri”, subliniază coordonator proiect Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Suceava, psiholog Angelica Cîmpan.

Astfel, prin secţiunile propuse, proiectul încearcă să ofere adolescenţilor posibilitatea de a contribui la lansarea unor mesaje pozitive în favoarea unei vieţi sănătoase, fără droguri.

Secţiunile ediţiei a VIII-a sunt: pagină web, film de scurt metraj, fotografie digitală, sloganuri pentru campanii antidrog, sport, pictură – desen şi proiecte de petrecere a timpului liber ca alternativă la consumul de droguri.

„De asemenea, având în vedere amploarea fenomenului consumului de substanţe noi, cu proprietăţi psihoactive, în ediţia a VIII-a a MMA, a fost inclusă secţiunea de creaţie audio-video destinată exclusiv prevenirii consumului acestui tip de substanţe”, a mai adăugat Angelica Cîmpan.


Intră acum și în grupul de