Spargatori de masini, prinsi in miez de noapte, in cartierul Burdujeni


Intră acum și în grupul de

O patrulă formată dintr-un jandarm şi un poliţist a prins, în miez de noapte, mai mulţi spărgători de maşini. La ora 02.11, Secţia de Poliţie Burdujeni a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că pe str. Iacob Zadik se află parcat un autoturism, iar două persoane care au venit cu acesta, au sustras bunuri dintr-un alt autoturism. La faţa locului s-a deplasat o patrulă poliţist-jandarm, care în momentul apariţiei, au observat doi tineri fugind printre blocuri şi au abandonat ceva lângă autoturismul în cauză.

În autoturism patrula a dat peste alţi doi tineri, respectiv V. Romeo, de 20 ani, din comuna Bălcăuţi şi minorul B. G., de 17 ani, din comuna Zvoriştea.

De asemenea au fost găsite două plăcuţe de înmatriculare, 3 casetofoane auto, iar în faţa autoturismului se afla un casetofon ce a fost abandonat de una din cele două persoane care au fugit. Fiind efectuate verificări în baza de date auto, s-a stabilit că numerele ce erau montate pe autoturism aparţin altui autovehicul şi sunt expirate.

Totodată s-a stabilit că autoturismul aparţine lui D. Viorel, de 20 ani, din comuna Bălcăuţi. Acesta împreună cu P. Bogdan, de 23 ani, din comuna Calafindeşti, sunt cele două persoane care au fugit la apariţia poliţiei.

În parcarea în care au fost identificaţi tinerii, au fost găsite mai multe autoturisme forţate, trei dintre acestea având casetofoanele lipsă, urmând a fi identificaţi proprietarii şi a se stabili prejudiciul.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea prinderii autorilor şi stabilirii participaţiei fiecăruia.


Intră acum și în grupul de