Ion Lungu recunoaște că Primăria a fost umilită când a ridicat mașini de pe domeniul public: Într-un caz am fost nevoiți să punem mașina în aceeași poziție


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, marți, în ședința extraordinară a Consiliului Local Suceava că municipalitatea a fost umilită în instanță în unele cazuri de ridicare a mașinilor de pe domeniul public și că trebuie făcută dovada notificării și de luare la cunoștință.

În ședință, consilierul local PSD Dan Ioan Cușnir a întrebat ce măsuri s-au luat în cazul proprietarului unei mașini care parchează de circa doi ani de zile pe spațiul verde de pe strada Mărășești.

„De vreo doi ani de zile pe Mărășești, cineva parchează o mașină pe domeniul public pe spațiul verde. Ați luat o măsură?”, a întrebat Dan Ioan Cușnir.

Primarul Ion Lungu a spus că din păcate există o problemă reală.

„Avem o problemă și e una reală din păcate. Am fost umiliți de mai multe ori când am ridicat aceste mașini de pe domeniul public.  Proprietarul ne-a dat în judecată și ne-a umilit și ne-a pus să ducem mașina înapoi, în aceeași poziție pe ideea că nu a fost notificat la timp, că nu a fost notificat, că nu a semnat. El spune că stă la Stroiești, nu era în Suceava, nu era în localitate, chichițe judecătorești”, a arătat primarul.

Lungu a spus că dacă proprietarul mașinii e plecat în America zece ani de zile nu poate să-i aducă la cunoștință și nu-i poate ridica mașina.

„Fără să am dovada că i-am adus la cunoștință nu-i pot ridica mașina”, a spus Lungu.

Dan Ioan Cușnir a arătat însă că respectivul la care face referire este chiar sunat de cei de la Primăria Suceava să-și mute mașina când se tunde iarba, iar apoi o parchează la loc.

Ion Lungu a spus că va trebui soluționată punctual această speță.


Intră acum și în grupul de