CAS Suceava începe procesul de contractare a serviciilor medicale, medicamentelor și dispozitivelor medicale pentru anul 2023


Intră acum și în grupul de

CAS Suceava începe procesul de contractare a serviciilor medicale, medicamentelor și dispozitivelor medicale pentru anul 2023, a anunțat, miercuri, directorul general al CAS Suceava, Cristi Bleorțu.

Potrivit acestuia, toți furnizorii care doresc să încheie contracte de furnizare a serviciilor medicale, medicamentelor și dispozitivelor medicale pot transmite cereri de contractare și documentele necesare în perioada 13 iunie 2023 – 16 iunie 2023, pe adresa de e-mail [email protected]. Detaliile cu privire la calendarul de contractare și listele cu documentele necesare pentru fiecare tip de asistență medico-farmaceutică vor fi afișate la sediul CAS Suceava și pe pagina de web a instituției: www.cassv.ro.

Pe parcursul desfășurării procesului de contractare, vor avea loc ședințele celor 3 comisii mixte, în care vor participa reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Suceava, Colegiului Județean al Medicilor, Asociației Profesionale a Medicilor de Familie Suceava, Patronatului Județean al Medicilor de Familie, Patronatului medicilor de specialitate din specialitățile clinice și Organizației sindicale a medicilor de specialitate.

De asemenea, se vor purta negocieri cu reprezentanții spitalelor din județ pentru stabilirea sumelor contractuale pentru anul 2023, în ceea ce privește spitalizarea continuă, de zi și tratamentul pacienților cronici.

Contractele vor fi încheiate pentru perioada 01 iulie – 31 decembrie 2023. În prezent, se află în derulare un număr de 939 contracte/acte adiționale încheiate cu furnizorii de servicii medicale, medicamente și dispozitive medicale în luna iunie.


Intră acum și în grupul de