Acoperisuri smulse de rafalele de vant in judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Intensificările violente şi rafalele de vânt înregistrate sâmbătă, după orele prânzului, au lăsat mai multe imobile din judeţul Suceava fără acoperişuri. Astfel, Detaşamentul de pompieri Suceava a intervenit pentru degajarea unor elemente de construcţie căzute în urma fenomenelor meteorologice periculoase, în mai multe locaţii din municipiul Suceava.

Militarii au fost solicitaţi să intervină la Casa Culturii din municipiu şi la Gara Iţcani pentru fixarea tablei de pe acoperişul clădirilor. La Casa Culturii a fost prinsă tabla pe o suprafaţă de aproximativ 30 metri pătraţi, iar la Gara Iţcani, vântul a smuls tabla de pe o suprafaţă de circa 40 metri pătraţi, pompierii reuşind să prindă tabla pe alţi 50 de metri pătraţi, pentru a nu fi luată de vânt.

Pompierii au mai intervenit pentru degajarea elementelor de construcţie şi pe străzile Staţiunii, Oituz, George Enescu, Mărăşeşti şi Nicolae Labiş.

Şi Detaşamentul de pompieri Rădăuţi a intervenit pe str. Ştefan cel Mare, din municipiul Rădăuţi, unde un acoperiş al unui bloc de locuinţe a fost luat de vânt. Militarii rădăuţeni au mai fost chemaţi şi pe str.Merilor, unde un stâlp de electricitate, din lemn, a fost rupt de către vânt şi era în pericol să cadă peste o casă.

Nici la Fălticeni, militarii nu au stat liniştiţi. Detaşamentului de pompieri a intervenit pentru degajarea unui arbore, căzut pe carosabil pe drumul naţional DN2, pe raza localităţii Buneşti.


Intră acum și în grupul de