Președintele Clubului Foresta, Gabriel Clim și antrenorul Dorin Goian au demisionat din funcții


Intră acum și în grupul de

Președintele Clubului Foresta, Gabriel Clim, și antrenorul echipei de fotbal, Dorin Goian, au anunțat, luni, într-o conferință de presă că demisionează din pozițiile deținute, principalul motiv fiind imposibilitatea cooperării cu cei care dețin clubul de fotbal.

„Îmi pare rău ca Suceava a ajuns pe mâna unor asemenea oameni ca cei care sunt acum la conducerea Foresta”, a spus Dorin Goian.

El a prezentat în conferința de presă situațiile legate de modul de finanțare a clubului și chiar a subliniat că aceștia nici măcar nu au fost vreodată în vestiare pentru a încuraja jucătorii.

Dorin Goian a mulțumit Primăriei și Consiliului Local Suceava pentru că au alocat fonduri pentru desfășurarea activității echipei de fotbal.

Totodată, el a respins acuzațiile că ar fi existat o înțelegere ca echipa să nu promoveze în Liga a doua și a accentuat că niciodată nu ar fi acționat decât în sensul ca echipa să promoveze.

El a subliniat că dacă echipa ar fi promovat atunci crede că s-ar fi creat o emulație în Suceava și mai mulți oameni de afaceri ar fi susținut activitatea echipei.


Intră acum și în grupul de