Florin Tarnauceanu, dat afara de la sefia Directiei pentru Protectia Copilului


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat duminică, printr-un comunicat de presă, că directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Suceava, Florin Tărnăuceanu, va fi înlocuit după ce s-au constat nereguli privind o serie de achiziţii publice.

Într-un comunicat de presă al preşedintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, se arată că în urma verificărilor efectuate de Corpul de Audit al CJ Suceava la DGASPC s-au constatat o serie de nereguli cu privire la unele achiziţii publice precum şi superficialitate în executarea atribuţiilor de serviciu de responsabilii pe aceste domenii.

În aceste condiţii preşedintele CJ Suceava a arătat că a propus schimbarea din funcţie a directorului executiv Florin Tărnăuceanu precum şi cercetarea administrativă pentru alte persoane din mai multe compartimente.

În comunicat se mai arată că a dispus, totodată, remedierea deficienţelor constatate şi crearea de mecanisme şi proceduri suplimentare cu rol de prevenţie în materie.

De asemenea, materialul de control a fost înaintat organelor în drept pentru verificare.

În prima şedinţă a CJ Suceava va fi propusă validarea schimbării din funcţie a directorului executiv precum şi modificarea organigramei DGASPC.


Intră acum și în grupul de