Prezentare de colectie la „Targul de nunti Bucovina”


Intră acum și în grupul de

Zeci de suceveni s-au adunat sâmbătă, 12 februarie, la parterul complexului comercial Iulius Mall Suceava pentru a urmări, fie din interes, fie din curiozitate, o prezentare de modă care a adus pe covorul de defilare cele mai elegante, pretenţioase, dar şi în vogă rochii de mireasă ale momentului.

Însoţite de cele mai simpatice domnişoare de onoare, cu vârsta cuprinsă între 3 şi 6 ani, sau de veritabili cavaleri „miri”, modelele au creat cu graţie, în faţa celor prezenţi, atmosfera romantică, unică, trăită într-o zi memorabilă, ziua nunţii, pe ritmuri alese de vals.

Printre modelele care au defilat s-au aflat şi două angajate ale Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava, care de altfel, împreună cu Iulius Mall a făcut posibilă realizarea “Târgului de nunţi Bucovina”, amplasat la parterul centrului comercial.

Rochiile prezentate cu graţie şi eleganţă în seara zilei de 12 februarie au aparţinut a două case de modă renumite din România, şi au prezentat interes mai ales pentru viitoarele mirese care au vizitat târgul de nunţi încă de vineri, 11 februarie, de la deschiderea sa oficială.

Pentru a anima atmosfera, prezentarea de modă a fost îmbinată cu prestaţia trupei de dans Calypso din Fălticeni, care a încântat publicul cu demonstraţii de dans de societate, dans modern şi dans ţigănesc.

Surprizele oferite de „Târgul de nunţi Bucovina” continuă până luni, 14 februarie de Valentine’s Day, pe toată perioada târgului îndrăgostiţii având posibilitatea de a participa la concursuri cu premii. Astfel, duminică, 13 februarie cei care doresc să îşi manifeste public iubirea, vor avea ocazia să participe la concursul intitulat „Cea mai frumoasă cerere în căsătorie”, iar luni, 14 februarie, tot la Iulius Mall vor avea posibilitatea de a se căsători pentru o zi.

La fiecare concurs va fi stabilit câte un cuplu câştigător, aceştia fiind premiaţi cu câte un week-end de vis la un hotel cu renume din Gura Humorului.

De asemenea, participanţii la aceste concursuri, vor putea câştiga o superbă rochie de mireasă oferită de o reputată casă de modă românească.

Extragerea şi decernarea premiilor va avea loc luni, 14 februarie, ora 20.00.

Pe toată perioada, viitoarele mirese vor putea participa la o şedinţă foto gratuită îmbrăcate în rochia de mireasă mult dorită.

Toţi vizitatorii târgului vor putea participa gratuit şi la o tombola cu premii surpriză.


Intră acum și în grupul de