I-au furat banii din casa in timp ce era la biserica


Intră acum și în grupul de

În timp ce se afla la slujba oficiată la biserica din comună, casa unei bătrâne a fost călcată de hoţi, aceştia plecând cu banii găsiţi într-un dulap. Duminică, la ora 14.42, agenţii Postului de Poliţie Fundu Moldovei au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că, din locuinţa Virginiei C., în vârstă de 67 ani, din localitate, persoane necunoscute au sustras suma de 365 lei. Astfel, în jurul orelor 09.00, femeie s-a dus la biserică, după ce în prealabil a asigurat uşa de acces, iar cheia a lăsat-o într-un ghiveci de flori de lângă uşă.

În jurul orelor 13.00, femeia s-a întors şi a constatat lipsa sumei de 365 lei, care se afla într-un dulap.

Şi un bătrân din Pojorâta a rămas duminică fără bani din dulap. În jurul orei 11.00, agenţii Postului de Poliţie Pojorâta au fost sesizaţi despre faptul că, la locuinţa lui F. Alexandru, de 82 ani ,din localitate, s-a produs furtul unei sume de bani.

La faţa locului s-au deplasat agenţii Postului de Poliţie şi o echipă operativă de la Poliţia Municipiului Câmpulung Moldovenesc, care au constatat că minorul D. M., de 12 ani, împreună cu S. Sorin, de 19 ani, ambii din localitate, au fost prinşi de un vecin al bătrânului în timp ce, folosind cheia originală găsită într-o anexă, au intrat în locuinţă şi au sustras 600 lei dintr-un dulap şi 100 lei dintr-o poşetă.

S. Sorin le-a spus poliţiştilor că nu a participat la furt.

Prejudiciul nu a fost recuperat.


Intră acum și în grupul de