Primăria Suceava limitează la 700 numărul de persoane care vor putea folosi simultan Ștrandul Ițcani. În zilele de luni ștrandul va fi închis


Intră acum și în grupul de

La două săptămâni de la inaugurarea Ștrandului Ițcani, conducerea Primăriei Suceava propune Consiliului Local ca în ședința extraordinară din 19 iunie să aprobe limitarea la 700 a numărului de persoane care pot folosi simultan această zonă de agrement.

Potrivit referatului de aprobare inițiat de direcția de specialitate și avizat de primarul Ion Lungu, în scopul  funcționării Ștrandului Ițcani în bune condiții se impune modificarea Regulamentului de organizare și funcționare a acestuia în ceea ce privește definirea capacității maxime și a programului de funcționare.

Astfel, s-a calculat capacitatea maximă admisă a persoanelor în incinta ștrandului ținând cont de dotările din cadrul acestuia (wc-uri, pisoare, lavoare, dușuri ), pe număr de persoane/dotare și în funcție de numărul  de dușuri din dotarea ștrandului s-a calculat capacitatea incintei acestuia, respectiv 14 dușuri x 50 persoane/duș = 700 persoane.

Totodată, întrucât s-a constatat ca de la punerea în funcțiune a ștrandului nu a fost nicio zi liberă fără public, pentru a se executa lucrările de mentenanță și reparații care se impun, se propune ca ziua de luni să fie fără public.

Astfel, Ștrandul Ițcani va avea program cu publicul de marți până duminică între orele 10:00-20:00, iar luni va fi închis. Perioada de funcționare a ștrandului a fost stabilită între 15 mai și 15 octombrie.


Intră acum și în grupul de