Numeroase spectacole de Zilele Sucevei în centrul orașului și la Iulius Mall, anunță Ion Lungu


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, miercuri, programul Zilelor Sucevei din acest an menționând că manifestările încep în 22 iunie cu Pelerinajul cu Sf. Moaște ale Marelui Mucenic Sf. Ioan cel Nou de la Suceava.

Programul va continua vineri, 23 iunie, de la ora 9:00 cu Cupa Municipiului Suceava la șah-copii la Școala generală nr. 11, urmat, la ora 17:00, în centrul orașului, de un spectacol pentru copii cu Romantic Art Kids, urmat de la ora 18:00 de Gașca Zurli.

Ion Lungu a spus că Zilele Sucevei se desfășoară în două locații, respectiv zona centrală și Iulius Mall.

Sâmbătă, 24 iunie, în zona centrală de la ora 17:00 va prezenta un spectacol Ansamblul Artistic „Ciprian Porumbescu”, la ora 19:00 Alexandru Brădățan și invitații lui, iar la 19:45 Margareta Clipa. Seara va continua de la ora 20:00 cu Nicole Cherry, la ora 21:00 Antonia, iar seara va fi încheiată cu un concert susținut de Delia.

Duminică, 25 iunie, spectacolele vor începe de la ora 18:00 cu Ștefan Albu din Republica Moldova, de la ora 19:00 Alina Eremia, de la ora 20:00 Zdob și Zdub, iar seara se va încheia cu spectacolul oferit de Alexandra Stan care se va încheia cu un foc de artificii.

În zilele de vineri, sâmbătă și duminică, la Iulius Mall vor fi spectacole de muzică populară începând cu ora 17:00.

Primarul a precizat că în zona Iulius Mall vor fi terase, se vor putea prepara și comercializa mici și bere, în timp ce în zona centrală vor fi doar rulote de la care se pot cumpăra sucuri, apă sau înghețată.


Intră acum și în grupul de