Vremea va fi caldă, dar vor fi și perioade cu averse și descărcări electrice. Vineri după amiaza cel mai mult a plouat la Dragomirna


Intră acum și în grupul de

Centrul Meteorologic Regional Moldova a transmis că prognoză meteorologică pentru județul Suceava în intervalul 17.06.ora 09 – 18.06.ora 09, arătând că vremea va fi caldă.

Potrivit meteorologilor, vor fi intervale de timp în care instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată și se va manifesta prin averse, descărcări electrice, posibil vijelii și vor fi condiții de grindină. Local cantitățile de apă vor atinge și depăși 20…30 l/mp, punctiform peste 50 l/mp.

Temperaturile maxime se vor situa între 21 și 23 de grade, iar cele minime se vor încadra între 14 și 16 grade.

Vineri după-amiaza și seara au fost intervale de timp în care instabilitatea atmosferică a fost temporar accentuată și s-a manifestat prin averse și descărcări electrice, iar cantitățile de apă cumulate au înregistrat următoarele valori în  județul Suceava: Dragomirna- 43.0 l/mp, Slătioara 3- 22.5 l/mp, Prisaca Dornei- 21.0 l/mp, Câmpulung Moldovenesc – 17.5 l/mp, Stulpicani- 15.8 l/mp.

Vântul a suflat slab și moderat cu intensificări pe timpul averselor de 40…50 km/h. Pe crestele montane, izolat, s-a semnalat ceață.

Temperaturi maxime vineri au fost de 24 de grade Rădăuți și sâmbătă dimineața la ora 5:00 erau 16 grade Rădăuți și Suceava


Intră acum și în grupul de